Bar & Restorant


Kuzhina jonë do të ju lëj të mahnitur …

Restoranti ofron kuzhinë tradicionale shqiptare, italiane dhe Greke nga peshku i freskët i detit Jon & veçanërisht vera e njohur me emrin Cobo, e cili vjen nga Berati.